در دنیای شهرنشینی امروز، خودرو از ملزومات جدایی ناپذیر زندگی انسان هاست و انسان ها به آن به عنوان یکی از وسیله های باارزش خود نگاه می کنند و سعی می کنند در نگهداری آن دقت لازم را کرده و اقدامات لازم را انجام دهند و به زیبایی، تمیزی و سالم بودن آن اهمیت زیادی بدهند. اما گاهی خودرو در معرض صدمات و خطراتی قرار می گیرد که ممکن است آسیب های زیادی را متحمل شود. از جمله این آسیب ها می توان به خراب شدن رنگ خودرو اشاره کرد که راه برطرف کردن آن پولیش آن است. پولیش در کارخانه درون قوطی پولیشی بسته بندی می شود تا آن را از خرابی و فاسد شدن محافظت کند.
چه زمانی باید ماشین را پولیش کرد؟
پولیشی که درون قوطی پولیشی وجود دارد درمواقع زیر برای خودرو کاربرد دارد:
- زمانی که خودروها در کارخانه تولید می شوند، یا پولیش نمی شوند و یا اگر هم پولیش شوند به دلیل از بین بردن گردو خاکی است که در اثر رنگ زدن روی ماشین باقی مانده است. بنابراین وقتی خودرو را از کارخانه تحویل می گیرد، رنگ روی ماشین دارای موج است. برای برطرف کرد این موج ها نیاز به پولیش کردن کردن خودرو است تا جلوه زیبایی به خود بگیرد.
- گاهی نیزرنگ خودرو هیچگونه آسیبی ندیده است اما فرد دوست دارد ماتی ای که در اثر شرایط جوی روی رنگ خودرو ایجاد شده است را به وسیله پولیش از بین ببرد و به این ترتیب درخشندگی بیشتری به خودرو بدهد.
- زمان هایی نیز وجود دارد که فرد تصادف جزئی با خودرو داشته است و در اثر آن خودرو دچار خراشیدگی شده است که در این هنگام پولیش خودرو به منظور از بین بردن این خراشیدگی ها صورت می گیرد. حتی زمان هایی نیز وجود دارد که خودرو نیاز یه صافکاری و نقاشی دارد که بعد از آن نیاز است تا رنگ خودرو پولیش گردد.